Fethiye - Likya Turu Tur Programı

 

LİKYA TURU & FETHİYE TATİLİ  

YAKAPARK - PATARA - FETHİYE - ÖLÜDENİZ - SAKLIKENT 
12 ADALAR -HİSARÖNÜ - KAYAKÖY-SALDA GÖLÜ

4* DESTİNA HOTEL 3 GECE KONAKLAMA FARKIYLA 4 GÜN GEZİ

22-27 TEMMUZ / 01 -06  AĞUSTOS 

15-19 AĞUSTOS / 26-30 AĞUSTOS

Kalkış Yerleri: Adana İstasyon Meydanı
PROGRAM
1. Gün: .

Saat 18.30’da istasyon meydanında buluşma ve  Pozantı - Ereğli - Konya - yol güzergâhından Fethiye’ye hareket .



2. Gün: .

Sabahın ilk ışıkları ile varacağımız kahvaltı yerimizde kahvaltımızın ardından plaj kıyafetlerimizi giyip tatil moduna geçtikten sonra Patara Plajı'na gidiyoruz. Koruma altındaki eşsiz plajlarımızdan olan Patara’da vereceğimiz yüzme molası ile yolculuğumuzun tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Patara sonrası  Ölüdeniz doğru yol alıyoruz. Babadağ'ın hemen eteğinde bulunan Belce kız plajına ulaşıyoruz. Bu plajın devamı niteliğindeki Türkiye’nin en eşsiz denizlerinden olan ÖLÜDENİZ ’de sizlere serbest zaman veriyoruz. Dünyanın sayılı plajlarından olan Ölüdeniz ’de turkuaz suların keyfini çıkarttıktan sonra otelimize dönüş sağlıyoruz.  babadağı yamaçlarında yer alan yemyeşil doğası ile Cennetten bir köşe olan otelimiz 4* doğa ile iç içe olna keyifli bir yerdir. Otele vardıktan sonra odalara yerleşme akşam yemeği ve dinlenme otelimizde…Dileyen misafirlerimiz turda görevli arkadaştan gerekli bilgileri alıp akşam Hisarönü DİSCO TURU’na katılabilirler. DESTİNA HOTEL



3. Gün: .

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası 12 Adalar Tekne Turu’na katılmak için bizi bekleyen otobüsümüzle bizi bekleyen  teknemize gidiyoruz. Tekne turumuzda Fethiye-Göcek koylarının birbirinden güzel adalarını görüp, akdenizin kokusunu içimize çekerek, Yassıcalar Adası, Göcek Adası, Kızılada, Akvaryum Koyu, Domuz Adası, Tersane Adası, Zeytinli Ada vb koy ve adalarda yüzme molaları veriyoruz.  (Öğle yemeği: balık veya tavuk+makarna+salata) Tekne ücretine dahil. Bu güzel turun sonunda sahile geri dönerek otobüsümüze binip Fethiye merkezi takiple eski bir Rum Köyü Kayaköy’e varıyoruz. Tepeler üzerinde teraslar halinde uzanan 350-400 kadar evi bünyesinde barındıran, mübadele ile tamamına yakını terk edildiğinden ‘hayalet köy’ diye de isimlendirilen KAYAKÖY’ün sokaklarında dolaşırken, eski yerleşimcilerin izleri bizleri geçmişe götürüyor. Serbest zamanda fotoğraflarımız alıp bu hüzünlü köyden ayrılarak otelimize ulaşıyoruz 12 adalar tekne turuna katılım sağlamak istemeyen misafirlerimiz otelde kalıp otelin havuz ve tüm aktivitelerinden yararlanabilir. Dileyen misafirlerimiz ise Ölüdenizde denize girmenin keyfini doyasıya çıkarabilir. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.



4. Gün: .

Sabah kahvaltı sonrası bizleri bekleyen Jeeplerle buluşarak tam gün sürecek bu eğlenceli aktiviteye başlıyoruz. İlk olarak su tabancaları kiralayıp, eğlencesine doyum olmayan su savaşları yaparak İskender’in Mağarası’na ulaşıyoruz. Sonrasında Tlos Antik Kenti’ni görerek, Yaka Park’ta öğle yemeğimizi almak için mola veriyoruz. Devamında Gizlikent Şelalesi gezisi ve Saklıkent Kanyonu’nda verilen serbest zaman bizleri bekliyor. Dileyen misafirlerimiz buradaki macera parkurunda zipline-rafting- bungee jumping, Çamur banyosu gibi aktivitelerin keyfini çıkarabilir. (Öğle yemeği: balık-tavuk veya köfte +açık büfe salata ve soğuklar)  Dileyen misafirlerimiz extra olarak Babadağ Yamaç Paraşütünü katılım sağlayabilirler. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde otelde



5. Gün: .

Otelde alacağımız kahvaltımızın ardından sabah Otelimizden hareket ediyoruz. Kahvaltı sonrasında son yılların yine en popüler noktalarından biri olan Türkiye'nin Maldivleri olarakta bilinen Salda Gölü'ne hareket ediyoruz. Salda gölünde serbest zaman ve dileyen misafirlerimiz yüzebilecek, dileyen misafirlerimiz Öğle yemeğini alabilecek bu keyifli salda gezisinden sonra Isparta üzerinden Eğirdir Gölü manzarası eşliğinde Adana’ya devam ediyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • TURİZM OTOBÜSÜ İLE ULAŞIM
  • FETHİYE’DE 4* DESTİNA OTELDE 3  GECE KONAKLAMA
  • KONAKLAMA YAPILAN OTELLERDE 3 ADET AÇIK BÜFE KAHVALTI
  • KONAKLAMA YAPILAN OTELLERDE 3 AÇIK BÜFE AKŞAM YEMEĞİ
  • OTEL AÇIK - KAPALI YÜZME HAVUZU KULLANIMLARI
  • SEYAHAT VE SAĞLIK SİGORTASI,
  • PROFESYONEL KOKARTLI REHBERLİK HİZMETİ,
  • OTOBÜS İÇİ İKRAMLAR

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ VE YEMEKLERDE ALINAN İÇECEKLER,
  • İLK GÜN KAHVALTI
  • PLAJ VE MÜZE GİRİŞ ÜCRETLERİ
  • 12 ADALAR TEKNE TURU


Notlar

Turun gidişatını ve amacını engelleyici kötü hava, yol gibi olumsuz durumlarda rehber programı yeniden düzenleme hakkına sahiptir. Geziye çıkmadan önce mutlaka MÜZE KART www.muzekart.com edinin. Gün içerisindeki gezilerimiz yürüyüş ağırlıklı olacağı için rahat kıyafetler tercih etmeniz öneririz.  3 Kişilik odalarda genellikle ek yatak uygulamasının olduğunu bilerek kayıt yaptırdığınızı kabul eder iyi tatiller dileriz.


İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 19.04.2024 21:21 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.