Ayvalık & Çanakkale & Gölyazı & Gelibolu Tur Programı

ÇANAKKALE - GELİBOLU 

ESKİ FOÇA – AYVALIK – CUNDA ADASI – ŞEYTAN SOFRASI 

TRUVA ANTİK KENTİ – GÖLYAZI / ULUABAT GÖLÜ

GEZİ TARİHLERİ

16 - 19 NİSAN 2020, 17-20 EYLUL 2020

Kalkış Yerleri: Mersin, Tarsus, Adana Çıkışlı
PROGRAM
1. Gün: Adana - İzmir - Eskifoça

Saat 19.00’da İstasyon önünde buluşmamızın ardından saat 19.30 da İzmir / Eskifoça’ya hareket ediyoruz.



2. Gün: Eskifoça - Ayvalık - Cunda Adası - Şeytan Sofrası - Sarımsaklı Plajı

Sabahın ilk ışıklarıyla masmavi denizi ve taş sokaklarıyla bizleri karşılayan Eskifoça’ya varış. Burada alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Eski Foça sokaklarında yürüyüş yapacağız. Kale – Liman ve Sahili gördükten sonra serbest zaman veriyoruz. Bu zaman içerisinde meşhur dibek kahvesi içebilir ve sakız dondurmasının tadına bakabilirsiniz. Eski Foça gezimizin ardından Şeytan Sofrası’na hareket ediyoruz. Sarımsaklı Plajı, Ayvalık ve Cunda Adası’nın muhteşem güzelliğini ayaklarınızın altına seren bu tepede vereceğimiz fotograf molasının ardından keyif çaylarımızı içip Ayvalık içinden geçerek Cunda Adasına gidiyoruz. Cunda Adası’nda serbest gezme molası veriyoruz. Burada meşhur Ayvalık Tostu yiyebilirsiniz. Ege’nin birbirinden güzel turizm kentlerini gezdikten sonra konaklama yapacağımız 4* Otele varış ve alacağımız akşam yemeğimizin ardından dinlenme.



3. Gün: Truva - Çanakkale - Gelibolu Yarımadası - Şehitlikler - Abide - Aynalı Çarşı

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından saat 09.00 da otelden ayrılıp Truva Antik Kentine hareket ediyoruz. Deniz ve zeytin ağacı manzaralı yolculuğumuzun ardından varacağımız 9 ayrı katmandan oluşan İliyada Destanı’nda bahsi geçen antik kent gezimizin sonrasında Çanakkale’ye hareket ediyoruz.  Kısa bir yolculuk sonrasında Çanakkale’ye varış ve vapurla Gelibolu Yarımadasına geçiyoruz. Dünya Savaş Tarihi açısından önemli bir yer tutan ve imkânsızın başarıldığı yer kabul edilen Gelibolu Yarımadasında duygularınıza hâkim olamayacağınız bir geziye başlayacağız. Kilit Bahir Kalesi, Seyit Onbaşı Heykeli, Büyük Abide, 57.Alay Şehitliği ve Conkbayırı ve Arı Burnu göreceğimiz önemli noktalardır. Çanakkale Boğazından tekrar arabalı vapur ile Çanakkale’ye dönüş ve konaklama yapacağımız 4* Otele yerleşme. Otelde alacağımız akşam yemeğimizin ardından dinlenme.



4. Gün: Gölyazı - Uluabat Gölü - Ağlayan Çınar - Adana

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından saat 08.30 da otelden ayrılıp Gölyazı Köyü’ne hareket ediyoruz. 4 saatlik yolculuğumuzun ardından Gölyazı’ya varış.  Uluabat Gölü kenarında şirin bir köy olan Gölyazı Köy meydanında Ağlayan Çınar ve eski köy evlerini gördükten sonra, çınar ağaçlarının altında köy kahvesinde çay – kahve molası veriyoruz. Buradaki gezilerimizin ardından Adana’ya doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Çay – Konya – Ulukışla yol güzergâhından geç saatte Adana’ya varış ve turumuzun sonu. Bir başka organizasyonda görüşmek üzere…



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Turizm Otobüsü İle Ulaşım,
  • Ayvalık Veya Güre’de 1 Gece 4* Otelde Konaklam,
  • Çanakkale ’de 4* Otel’de 1 Gece Konaklama,
  • Eski Foça’da 1.Gün Alınacak Kahvaltı,
  • Konaklama Yapılan Otellerde 2 Adet Açık Büfe Kahvaltı,
  • Konaklama Yapılan Otellerde 2 Adet Akşam Yemeği,
  • Vapur Ücretleri,
  • Otobüs İçi Sıcak - Soğuk İçecek İkramı  
  • Tur Başlangıç İkram Esnasında Sandeviç İkramı,
  • Seyahat Sigortası,
  • PROGRAMDA BELİRTİLEN GEZİLER,
  • KOKARTLI PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler
  • Öğle Yemekleri,
  • Müze Giriş Ücretleri,


Notlar

İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 18.04.2024 21:46 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.