Uçaklı D.Karadeniz ve Batum Tur Programı

PEGASUS HAVAYOLLARI İLE UÇAKLI

DOĞU KARADENİZ VE YAYLALAR

TRABZON - ÇAYELİ  - ŞENYUVA KÖ YÜ - ÇİNÇİVA KÖPRÜSÜ 

KAMİLET VADİSİ - MENÇUNA ŞELALESİ -  AYDER - RİZE - UZUNGÖL

29 TEMMUZ – 02 AĞUSTOS 

  12-16 AĞUSTOS

3 Gece Yayla -1 Gece Batum Konaklama 

Kalkış Yerleri: Adana H.L.
PROGRAM
1. Gün: .

Saat 12:00 de Adana Havalimanı iç hatlar terminalinde buluşmamızın ardından, bilet ve bagaj işlemlerimizi yaptırarak, Pegasus Hava Yollarının 13:10 tarifeli seferi ile Trabzon’a hareket. Yaklaşık 1 saat 15 Dk yolculuğumuz sonrasında varacağımız Trabzon’da bizi bekleyen aracımıza yerleşip, Trabzon şehir merkezine hareket ediyoruz. Karadeniz’in en renkli kentlerinden birisi olan Trabzon şehir merkezinde p19. yüzyıl başlarında Trabzon'a hâkim Soğuksu Sırtlarında Konstantin Kabayanidis tarafından yazlık olarak yaptırılan ve daha sonra Ata’mızın Trabzon’u ziyaretleri esnasında konakladığı tarihi köşke varış. Atatürk Köşkü gezimizin ardından, gümüş – telkari ve kazaziye gibi göz kamaştıran yöresel el işlemeciliği ürünleri hakkında bilgi alacağımız Gümüş Atölyesine gidiyoruz. Buradaki serbest zamanımız sonrasında Sürmene’ye hareket ediyoruz. Rize’ye doğru hareket ediyoruz. Yol üzerinde Rize bezi ve Çay alışverişlerimizi tamamlayıp. Fırtına Deresi yanında bulunan Butik Dere otele varış. Akşam yemeği ve Tulum eğlencesi sonrası Konaklama.



2. Gün: .

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası aracımıza binip Zilkale, Palovit Şelalesi turumuza başlıyoruz. Bu turumuz esnasında öncelikle 8 burç ve bir gözetleme kulesinden oluşan, Zil kalesi gezintimizi gerçekleştiriyoruz. Daha sonra Çat Yayla Köyüne gidiyoruz. Çat deresinin hemen yanında bulunan alanda mola vererek çaylarımızı kahvelerimizi içiyoruz. Burada geçireceğimiz zaman sonrasında Kaçkar dağlarının  eteklerinde bulunan tablo gibi bir yayla olan Elevit Yaylasına geçiyoruz. Gelenleri “Rakım:1800, Nüfus: Belirsiz” diye karşılayan, yazları da her daim şen olan bir yayla. Burada vereceğimiz serbest zamanda yaylacılarla sohbet edebilir, turumuzun en güzel fotoğraflarını burada çekebilir ve Horona eşlik edebilirsiniz. Serbest zamanımız sonrasında dönüş yoluna geçiyoruz. Dönüş yolunda Çinçiva köprüsünde fotoğraflarını çekebilirsiniz.  Buradaki gezimiz sonrasında tekrar otobüsümüze binerek Ayder Yaylasına hareket. Ayder yaylasında Gelintülü Şelalesini gördükten sonra Ayder yaylasının güzelliklerini doyasıya görebilmek için serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrasında Konaklama yapacağımız otelimize hareket ediyoruz. Yol güzergâhı üzerinde fırtına deresi üzerinde zipline ve salıncak aktivitelerini yapıp, Fırtına Deresi yanında bulunan Butik Dere otele varış. Akşam yemeği ve Konaklama.



3. Gün: .

Otelde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından otelden ayrılıp, Borçka Karagöl’e doğru hareket ediyoruz. Yaklaşık 2 saatlik yolculuğumuz sonrasında 1500 m yükseklikte Artvin’in doğa harikası Kara göl gezimizden sonra Batum Turu için Sarp Sınır Kapısı’na hareket ediyoruz. Sarp sınır kapısındaki geçiş işlemlerimiz sonrasında tekrar aracımıza yerleşip Batum turumuza başlıyoruz. Öncelikle yol üzerinde Gani (Apsaros) Kalesi, St. Andrew Anıtını panoramik olarak görüyor ve Çoruh Nehri’nin üzerinden geçiyoruz. Sahil yolunu takip ederek mimari farklılıkları izleyerek Türk sokağının bulunduğu mevkii de inerek yürüyüşümüze başlıyoruz. Türk Sokağı, Piazza Meydanı, Ermeni Katolik Kilisesi, Orta Camii, Avrupa Meydanı, Medea Heykeli, Tiyatro Meydanı, Neptün Heykeli’ni ve Mitolojik heykellerle süslü parkları ve ilginç mimariye sahip binaların şehri Batum’u gezdikten sonra Batum’da bulunan otelimize yerleşme. Dileyen misafirler otelin imkânlarından yararlanabilirken dileyen misafirler tekne turu deniz keyfi yapabilirler. Akşam yemeği Serbest zaman da ekstra alınacaktır.  Işıl Işıl Batum Akşamlarının  tadını çıkartıyoruz.



4. Gün: .

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Sarp sınır kapısına doğru hareket ediyoruz. Sınırda geçiş işlemlerimizi tamamladıktan sonra aracımıza binip Artvin'in Arhavi ilçesine varıyoruz. Sonrasında Kamilet Vadisi'ne giriyoruz. Bölgede iki taş köprüyü bir arada görebileceğiniz tek yer olan Çifteköprü’yü ziyaret ettikten sonra aracımızla Mençuna Şelalesi yürüyüş parkurunun başına geliyoruz. Patikadan yapılan yürüyüşle yaklaşık 45 dakikada şelaleye varıyoruz. Yaklaşık 70 metreden dökülen şelale yüksek bir debiye sahip değil fakat görsel olarak bizleri tatmin edebiliyor. İsteyenler altındaki gölete girilebilir. Şelaleden ayrıldıktan sonra öğle yemeğine gidiyoruz. Çayeline doğru hareket ediyoruz. Yol üzerinde alacağımız extra öğle yemeği sonrasında Çayeli’ne varıyoruz. Burada son zamanların en uğrak noktalarından biri olan Çeçeva Köyüne doğru hareket ediyoruz. Rize’nin Muhteşem çay bahçelerine ev sahipliği yapan Çeçeva köyünde Çay kesebilir çay bahçeleri arasında fotoğraf çekilebilirsiniz. Buradaki fotoğraf molasından sonra Konaklama yapacağımız otele hareket. Konaklama ve Akşam yemeği otelimizde.



5. Gün: .

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımız sonrasında Uzungöl’e hareket ediyoruz. 1090m. Yükseklikteki Haldizen Deresi’nin oluşturduğu Uzungöl’e varış. Göl kenarında yürüyüş için vereceğimiz serbest zamanda Uzungöl’ün tadını çıkartıp öğle yemeği sonrası   Trabzon Havaalanına doğru yola çıkıyoruz Havaalanında Bilet ve bagaj işlemlerimizi yaptıktan sonra Pegasus Hava Yollarının 15.05 tarifeli seferi ile Adana’ya hareket. Yaklaşık 1 saat 15 dk lık uçuşumuz sonrasında turumuzun sonu ve vedalaşma



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. ÇocukTaksitler
29.07.202418500.00 TL24500.00 TL 18500.00 TL0 - 6 Yaş 13990.00 TL
7 - 12 Yaş 16750.00 TL
Taksitler »
12.08.202418500.00 TL24500.00 TL 18500.00 TL0 - 6 Yaş 13990.00 TL
7 - 12 Yaş 16750.00 TL
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • PEGASUS H.Y İLE GİDİŞ – DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ
  •  VIP MİNİBÜS İLE ÇEVRE GEZİLERİ
  •  FIRTINA VADİSİ DERE OTEL  2  GECE KONAKLAMA
  •  BATUMDA 5* INTOURIST OTELDE 1  GECE KONAKLAMA
  •  UZUNGÖL GOLDEN INN OTEL 1 GECE KONAKLAMA
  •  OTELLERDE 4 KAHVALTI
  •  OTELLERDE 3 AKŞAM YEMEĞİ
  •  MİLLİ PARK OTOBÜS GİRİŞ ÜCRETLERİ
  •  YÖRESEL EĞLENCE (TULUM - KEMENÇE - HORON)
  •  ZİLKALE MİNİBÜS TRANSFERİ
  •  SEYAHAT VE SAĞLIK SİGORTASI
  •  PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ
  •  OTOBÜS İÇİ İKRAMLAR


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

TÜM ÖZEL HARCAMALAR

TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ

YEMEKLERDEKİ İÇECEKLER

MÜZE VE ÖRENYERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ

BATUM AKŞAM YEMEĞİ



Notlar

İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 25.04.2024 01:58 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.