Ormanya - Yedigöller Tur Programı

 

YEDİGÖLLER - GÖLCÜK - ORMANYA 

 Kartepe Kayak Merkezi, Maşukiye, Hobbit evleri,

Gölcük Gölü, Safranbolu Evleri 

09-11 NİSAN  / 16-18 HAZİRAN

 

Kalkış Yerleri: İstasyon Meydanı
PROGRAM
1. Gün: Kalkış

Saat 20.30’da istasyon meydanında buluşmamızın ardından Pozantı – Aksaray – Ankara yol güzergâhından Kartepe’ye hareket.



2. Gün: .

Sabah saatlerinde kahvaltımızı alıp Maşukiye üzerinden Kartepe Kayak Merkezi’ne varıyoruz. Serbest zaman içerisinde karın keyfini çıkarabilirsiniz. Ardından Maşukiye’de vadi içinde kısa bir yürüyüş yapıyoruz. Yürüyüş sonrası Ormanya Tabiat Parkı’na gideceğiz. Burada  verilecek serbest zaman içerisinde Hobbit evlerini, Boçek Oteli veya Orman Kütüphanesini veya bunlara benzer 15 farklı noktayı gezebilir dilerseniz Kafeteryalarda çay – kahve keyfi yapabilirsiniz. Rehberimizin belirleyeceği saatte toplanmanın akabinde otobüsümüze binip muhteşem güzelliğe sahip Gölcük Gölü'ne gidiyoruz. Burada Doğa yürüyüşleri, bisiklet ve fayton turları yapabilirsiniz. Gölcük gölü gezimizin takiben konaklama yapacağımız 4* Soylu Otel’e varış. Odalarımıza yerleşme akşam yemeği ve dinlenme.        



3. Gün: .

Sabah otelde kahvaltımızı aldıktan sonra Safranbolu’ya hareket ediyoruz. Safranbolu gezimize, bölgede gezilecek en güzel konaklardan birisi olan Kaymakamlar Konağı ile başlıyoruz. Burada bulunan yöresel mimariyi görüp fotoğrafladıktan sonra Cinci Hoca Hanı, Köprülü Mehmet Paşa Camii ve Güneş Saati, barok stilinin küçük örneklerinden İzzet Mehmet Paşa Camii, Bakırcılar ve Demirciler Çarşısı, Yemeniciler Arastası göreceğimiz yerler arasında. Rehberimizin vereceği serbest zamanda Safranbolu'nun Arnavut kaldırımlı dar sokaklarında gezebilir, hediyelik eşya meşhur Safranbolu lokum alış-veriş yapabilirsiniz. Geziler sonunda Adana’ya hareket.  Adana’ya geç saatte varış ve turumuzun sonu. Samba Turizm’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. ÇocukTaksitler
16.06.20243490.00 TL4140.00 TL 3490.00 TL0 - 2 Yaş 500.00 TL
3 - 6 Yaş 1990.00 TL
7 - 12 Yaş 2790.00 TL
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ulaşım Lüks Tourismo veya Travego Temsa model araçlarl
  • Bolu Soylu otelde 1 gece konaklama
  • Otelde 1 ad. Açık büfe kahvaltı
  • Otelde 1 ad. Akşam yemeği
  • Abant Gölçuk Milli Park girişleri
  • 1618 Nolu yasaya göre seyahat sigortası
  • 2 Tam gün rehberlik hizmeti
  • Araç içi soğuk sıcak ikramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Öğle yemekleri ve yemeklerde alınan içecekler
  • İlk gün varışta sabah kahvaltısı
  • Kayak merkezlerindeki tesislere oturma ücreti ve kayak malzemeleri
  • Müze ve örenyeri giriş ücretleri


Notlar

Turun gidişatını ve amacını engelleyici kötü hava, yol gibi olumsuz durumlarda rehber programı yeniden düzenleme hakkına sahiptir. Geziye çıkmadan önce mutlaka MÜZE KART www.muzekart.com edinin. Gün içerisindeki gezilerimiz yürüyüş ağırlıklı olacağı için rahat kıyafetler tercih etmeniz önerilir.


İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 20.04.2024 07:29 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.