Bursa -Eskişehir Tur Programı

BURSA - CUMALIKIZIK 

ESKİŞEHİR 

KONFORLU ARAÇLARLA ULAŞIM + 5* ANEMON  OTEL KONAKLAMASI + PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ

03-05 MAYIS 

(1 gece 2 gün)

Kalkış Yerleri: Adana
PROGRAM
1. Gün: Cuma

Saat 20.30’da istasyon önünde buluşmamızın ardından saat 21.00 da Ereğli - Konya - Çay - Bozüyük yol güzergâhından Bursa’ya hareket ediyoruz.



2. Gün: Cumartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak UNESCO tarafından Dünya Mirası Geçici Listesi'ne dahil edilen Cumalıkızlık' a gidip orada yöresel üzünlerden hazırlanmış olan serpme kahvaltımızı alıyoruz. Ardından rehberimiz eşliğinde tarih kokan dar sokaklarda gezimize başlıyoruz. Burada ki gezimizi tamamladıktan sonra siz değerli misafirlerimiz ile birlikte Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesine gidiyoruz her detayına hayran kalıp sizi büyüleyecek olan keyifli bir yerdir. Oradan ayrılıp Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbeleri gezilerimizi yapıp Evliya Çelebi’nin,Bursa’nın Ayasofya’sı dediği görkemli Ulu cami‘yi göreceğiz. Tophane Tepesi’nden panoramik olarak Bursa  seyrimizin ardından Tarihi Koza Han’da alışveriş için serbest zaman ve sonrasında Rehberimizin belirleyeceği saatte toplanıp Eskişehir’e gidiyoruz Eskişehir’de konaklama yapacağımız ANEMON OTEL’e geçiyoruz, odalara yerleşme akşam yemeği ve dinlenme.



3. Gün: Pazar

Sabah kahvaltı sonrasında otelden ayrılıyoruz ve Eskişehir gezimize ilk olarak Bizans'tan Selçuklulara, Osmanlılardan Cumhuriyet'e kadar uzanan kadim bir şehir olan Odun pazarı ile başlıyoruz. Osmanlıdan kalma Tarihi Odun pazarı Evlerinin görülmesini takiben Kurşunlu Külliyesi, Lületaşı Müzesi, Atlıhan El Sanatları, Türkiye’de ilk Dünyada ise sayılı müzeler arasında yer alan Eskişehir Cam Müzesini ve Balmumu Müzesini, göreceğiz. Porsuk Nehri’nde tekne ile yapacağımız keyifli gezintimizi ve Türkiye’nin ilk yapay plajı Kent Park’ı dışarıdan görüp turumuzu tamamlıyoruz. Gece saatlerinde varış ve turumuzun sonu.

Adana’ya dönüş. 23:30 civarında Adana’ya varış ve Samba Turizm’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz…



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. ÇocukTaksitler
03.05.20243750.00 TL4500.00 TL 3750.00 TL0 - 2 Yaş 300.00 TL
3 - 6 Yaş 2200.00 TL
7 - 12 Yaş 3000.00 TL
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Konforlu Turizm Araçları İle Ulaşım,
  • Eskişehir  5 *Anemon Otelde 1 Gece Konaklama
  • Konaklama Yapılan Otelde 1 Adet  Açık Büfe Sabah Kahvaltısı,
  • Konaklama Yapılan Otelde  1 Adet  Akşam Yemeği,
  • Otobüs İçi Sıcak - Soğuk İçecek İkramı  
  • Seyahat Sigortası,
  • Programda Belirtilen Günlük Geziler,
  • Kokartlı  Profosyonel  Rehberlik Hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Öğle yemekleri,
  • Yemeklerdeki Alköllü - Alkolsüz İçecekler,
  • Müze Giriş Ücretler
  • İlk Gün Yöresel Kahvaltı


Notlar

Turun gidişatını ve amacını engelleyici kötü hava, yol gibi olumsuz durumlarda rehber programı yeniden düzenleme hakkına sahiptir. Geziye çıkmadan önce mutlaka MÜZE KART www.muzekart.com edinin. Gün içerisindeki gezilerimiz yürüyüş ağırlıklı olacağı için rahat kıyafetler tercih etmeniz önerilir.


İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 28.03.2024 22:16 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.