Zafer Bayramı Çeşme - Foça - Salda Tur Programı

 

ZAFER BAYRAMI ÖZEL 

ALAÇATI - İZMİR - FOÇA - SALDA GÖLÜ

ÇEŞME - SEFERİHİSAR - SIĞACIK - ALSANCAK- 

KONAK MEYDANI - SALDA GÖLÜ

ESKİ FOÇA TEKNE TURU 

27-30 AĞUSTOS

2 GECE - 3 GÜN

 

Kalkış Yerleri: Adana İstasyon Meydanı
PROGRAM
1. Gün: Adana – Manisa

Saat 18.00'da İstasyon önünde buluşmamızın ardından saat 18.30 da Manisa'ya hareket ediyoruz. 



2. Gün: Eski Foça Tekne Turu - İzmir

Sabah Saatlerinde Manisa Çamlık Mevkiinde Serpme Kahvaltı ile güne başlıyoruz. Kahvaltı sonrası tekne turu için hazırlıklarımızı yapıp, Eski Foça’ya gidiyoruz. Eski Foça’da bizi bekleyen teknemiz ile gün boyu tekne turumuzu yapıyoruz. Tekne turunda Akdeniz Fokları koruma alanı ve yaşam yerleri Siren Kayalıkları, Ayani Koyu, Fener Adası göreceğimiz yerler arasında. Tekne turu sonrasında Eski Foça sokaklarında serbest zaman veriyoruz. Belirlenen saatte buluşup İzmir’e dönüş. İzmir’de Kordon Boyu, Tarihi Saat Kulesi, Kemeraltı Çarşısı gezilerimizin ardından Konaklama ve Akşam Yemeği Alsancak 4* Anemon Çiğli Otelde.



3. Gün: Çeşme - Alaçatı - Sığacık - İzmir

Otelde alacağımız kahvaltı sonrası Seferihisar’a hareket. 2009 yılında Türkiye’de ilk Cittaslow (Yavaş Şehir) unvanını kazanmış olan Seferihisar Sığacık’a gidiyoruz. Bazı dizi filmlerin çekildiği Sığacık’ı gezeceğiz. Burada, Sultan Süleyman tarafından yaptırılmış Osmanlı Kalesi’ni, iç kalede inşa edilmiş ve otantikliğini kaybetmemiş evleri ve sokakları yürüyerek gezeceğiz. İzmir’in gözde turizm merkezi Alaçatı'ya varış ve şirin sokaklarını gezdikten sonra buraya özgü Damla Sakızlı Türk Kahvesi ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Alaçatı'daki serbest zamanımızın ardından Çeşme’ye hareket. Burada Balıklı Villa, Çeşme Kalesi ve Çeşme Marina’yi gezip İzmir’e hareket.Konaklama ve Akşam Yemeği Aydın 4* Anemon Otelde.



5. Gün:

Otelde alacağımız kahvaltı sonrası Salda Gölü’ne hareket. Yaklaşık 3 saat yolculuk sonrası Türkiye’nin Maldivleri olarak ün yapan göl kenarında, bembeyaz kumların çevrelediği, mavinin her tonuna ev sahipliği yapan ve suyunun tatlı olma özelliği ile turistlerin ilgisini çeken gölde dileyen misafirlerimiz yüzebilirler. Salda Gölünde geçireceğimiz zamanımızın ve öğle yemeği ardından Isparta’ya hareket ediyoruz. 1 saatlik yolculuk sonrası Isparta’ya varış ve şehir merkezinde vereceğimiz kısa serbest zaman esnasında lokum – gülsuyu ve şekerleme alışverişi yaptıktan sonra Eğirdir’e hareket. Ülkemizin 4 büyük gölü olan Eğirdir Gölü kenarında yürüyüş ve Selçuklu eseri olan Dündarbey Medresesi ve Hızırbey Camii gezileri ardından Beyşehir Gölü’nü görerek Konya - Ereğli yolu üzerinden Adana’ya hareket ediyoruz. Geç saatte Adana’ya varış.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • LÜKS TURİZM OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM
  • 1. GÜN MANISA’DA YÖRESEL KAHVALTI,
  • İZMİR'DE 4* ANEMON ÇİĞLİ OTELDE 1 GECE KONAKLAMA,
  • AYDIN 4* ANEMON OTELDE 1 GECE KONAKLAMA
  • KONAKLAMA YAPILAN OTELLERDE 3 AÇIKBÜFE KAHVALTI,
  • KONAKLAMA YAPILAN OTELLERDE 3 AKŞAM YEMEĞİ (SET MENÜ),
  • OTEL HAMAM, SAUNA HAVUZ KULLANIMLARI,
  • SEYAHAT VE SAĞLIK SİGORTASI,
  • PROFESYONEL KOKARTLI REHBERLİK HİZMETİ,
  • OTOBÜS İÇİ İKRAMLAR
  • TUR BAŞLANGIÇ İKRAM ESNASINDA SANDEVİÇ İKRAMI,


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • ÖĞLE YEMEKLERİ VE ALINAN İÇECEKLER,
  • MÜZE - ÖREN YERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ,
  • YEMEKLİ FOÇA TEKNE TURU (100-150 TL)


Notlar

İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 19.04.2024 08:30 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.