1. Gün: .09:00 da Adana Gar önünden Tarsus’a hareket. Eshab-ı Kehf’e gidiyoruz. Roma döneminde yaşayan ve putperestliğe karşı çıkan 7 kişi ve köpeğinin saklanmak amacıyla girdikleri ve ilahi bir kuvvet sonucu 300 sene uyutulduğuna inanılan mağarayı gezeceğiz. Mağaranın hemen yanında, Osmanlı Padişahı Abdulaziz tarafından 1873 yılında yaptırılan mescidi gördükten sonra serbest zaman veriyoruz. Tarsus Şelalesine gidiyoruz. Berdan Çayı’nın oluşturduğu güzellikler eşliğinde vereceğimiz kahve molamızın ardından Ulu Camii ve Kırk kaşık Bedestenini gezmek üzere hareket ediyoruz. Roma dönemi eserlerinin bolca bulunduğu ve her dinin önemli sembollerinin yer aldığı Tarsus’ta St. Paul Kuyusu’nu ve Eski Tarsus Evlerini gördükten sonra panoramik şehir turumuz eşliğinde Kleopatra Kapısı, Nusrat Mayın Gemisi’ni görerek Tarsus’tan ayrılıyoruz, Mersin’e doğru yol alıyoruz. 14:30 gibi Mersine vardığımızda odamızın musaitliğine göre odalara yerleşiyoruz. Ardından Otelin bize sunmuş olduğu tüm imkanlardan yararlanıyoruz. Konaklama yeme içme dinlenme otelimizde.
2. Gün: .Gün boyunca termal ve kaplıcaların tadını çıkarıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ise otelin gün içerisindeki aktivitelerine katılım sağlayabilirler. Konaklama yeme içme otelimizde
3. Gün: .Sabah Kahvaltı ardından Termal Havuz kullanımı ve 12:30 otelden hareket. Cennet - Cehennem Obrukları ve Sarkıt ve Dikitleriyle ünlü Dilek Mağarası'nı gezip, Mersin Marina da vereceğimiz serbest zaman sonrası Adana’ya hareket.