Günübirlik Hatay -Altınözü Tur Programı

 

HATAY-ALTINÖZÜ TURU

İSKENDERUN, GELİNLER DAĞI, TOKAÇLI KÖYÜ, 
TERS EV, ŞEN KÖY, UZUNÇARŞI, MOZAİK MÜZESİ

17 EKİM - 24 EKİM - 31 EKİM - 07 KASIM

PAZAR

Kalkış Yerleri: Adana Çıkışlı
PROGRAM
GÜNÜBİRLİK

Sabah saat 06.00 da istasyon meydanında buluşmamızın ardından 06.15’da Hatay’a hareket ediyoruz. Saat 09.00 da Altınözü’ne varıyoruz.   Gelinler Dağı Nekropolü ve Kaya Mezarları, Tokaçlı Zeytin Müzesi, Tokaçlı Köyü Meryam Ana Kilisesi, Cam Teras, Sallanan Köprü, Ters Ev, Şen Köy ve Taş Sokaklar, Seyh Ahmet Küseyri Camii ve Türbesi gezilerimizi yapıp, Antakya Merkeze dönüyoruz. Öğle yemeği ve Asi Nehri’nin yanı başında ki Uzun Çarşı’yı gezdikten sonra, Antakya Müzesine gidiyoruz. Roma İmparatorluğunun 3. Büyük Anadolu kenti olan Harbiye / Antakya’dan çıkarılan eserlerin sergilendiği müzeyi gezip, İskenderun Sahilinde kısa bir serbest zaman ve  – Payas yol güzergâhından Adana’ya dönüş. Samba Turizm’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz…

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • TURİZM ARACI İLE ULAŞIM,
  • OTOBÜS İÇİ KUMANYA KAHVALTI (SANDEVİÇ – İÇECEK) İKRAMI,
  • PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ
  • OTOBÜS İÇİ SICAK - SOĞUK İÇECEK İKRAMI 


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

EKSTRA HARCAMALAR,

MÜZE GİRİŞ ÜCRETLERİ,

ÖĞLE YEMEĞİ,



Notlar

Turun gidişatını ve amacını engelleyici kötü hava, yol gibi olumsuz durumlarda rehber programı yeniden düzenleme hakkına sahiptir. Geziye çıkmadan önce mutlaka MÜZE KART www.muzekart.com edinin.


İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 16.04.2024 14:01 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.