Uçaklı İstanbul Edirne Tur Programı

UÇAKLI İSTANBUL - EDİRNE TURU

ADALAR -EDİRNE - SULTANAHMET- TAKSİM - BOĞAZ TURU

THY İLE ULAŞIM + 2 GECE 5*  CLARION OTEL KONAKLAMA + PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ

 2 GECE -3 GÜN

11-13  KASIM 2023

 

Kalkış Yerleri: Adana Şakirpaşa Havalimanı
PROGRAM
1. Gün:

Adana Şakirpaşa havalimanı iç hatlar terminalinde saat 05.30 da buluşma ve biletleme işlemleri sonrası saat 06.55’da, THY ılı uçağı ile İstanbul Havalimanına hareket. 08.10 İstanbul’a varış ve valizlerimizi aldıktan sonra bizi bekleyen tur aracımıza yerleşip turumuza başlıyoruz. ilk olarak Dolmabahçe Sarayı, Dolmabahçe Saat Kulesi, Dolmabahçe Camii sonrasında Kabataş İskelesinden Adalar Vapura binip Kınalı, Burgaz, Heybeli adayı panoramik görüyoruz. Adalar vapurundan Büyük Ada'da inip rehberimizden  gerekli bilgileri alıp rehberimizin vereceği serbest zamanda ada turumuzu yapıyoruz. Adalar gezimizin ardından otobüsümüz ile buluşup  Başakşehir’de yer alan 5*  Otelimize geçiş sağlıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde…



2. Gün:

Otelde alacağımız güzel bir kahvaltının ardından Edirne’ye doğru yol alıyoruz Tahmini 2 saat 30 Dk sürecek olan yolumuzdan sonra Edirne gezimize başlıyoruz. Gezimiz sırasında; Selimiye Camii, Sağlık Müzesi ( Sultan II. Beyazıt Külliyesi ) Saray içi, Kırkpınar Güreş Alanı, Balkan Şehitliği Anıtı, Karaağaç, Lozan Özgürlük ve Barış Anıtı’nı görüyor ve badem ezmesi, deva-i misk şekeri, misk meyve sabunları, Meşhur Edirne Ciğeri’nin tadına bakabileceğiniz ve yöresel ürünlerin bulunduğu bölgede alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Gezimizin ardından İstanbul’a hareket ediyor dün gece konaklama sağladığımız 5* otelimize varış akşam yemeği ve dinlenme otelimizde.



3. Gün:

Otelde alacağımız kahvaltı sonrası çantalarımızla otelden ayrılıyoruz. Tarihi İstanbul yarım ada Turumuza ilk olarak Sultan Ahmet Meydanı'nda Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Ardından Kapalı ÇarşıTarihi sirkeci sokaklarından Eminönüne iniyoruz dileyen misafirlerimiz burada Balık Ekmek yiyebilir, dileyen de serbest zamanda Mısır Çarşısını gezebilir. İsteğe bağlı dileyenler rehberimizle birlikte Galata Kulesine yürüyebilir. veya (zaman kalırsa)Tarihi İstiklal caddesi sokaklarında resim çekinebilirler. Gezimizi tamamladıktan sonra Türk Hava Yollarının TK2254 uçağı ile saat: 20.45 de İstanbul Havalimanı – Adana  uçuşunu gerçekleştiriyoruz. Tahmini saat 22.25 de Adana Havalimanına varış ve turumuzun sonu



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

THY İLE GİDİŞ –DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ

*VIP TURİZM ARACI İLE ULAŞIM

*2 GECE 5* CLARION  OTEL’DE KONAKLAMA

*2 ADET ACIKBÜFE KAHVALTI

*2 ADET AKŞAM YEMEĞİ 

*SEYAHAT SİGORTASI

*PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*TÜM ÖZEL HARCAMALAR

*TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ

*YEMEKLERDEKİ İÇECEKLER

*BOĞAZ TURU

*ADALAR VAPUR ÜCRETİ



Notlar

Turun gidişatını ve amacını engelleyici kötü hava, yol gibi olumsuz durumlarda rehber programı yeniden düzenleme hakkına sahiptir. Geziye çıkmadan önce mutlaka MÜZE KART www.muzekart.com edinin. Gün içerisindeki gezilerimiz yürüyüş ağırlıklı olacağı için rahat kıyafetler tercih etmeniz öneririz.  3 Kişilik odalarda genellikle ek yatak uygulamasının olduğunu bilerek kayıt yaptırdığınızı kabul eder iyi tatiller dileriz.


İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 20.04.2024 16:40 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.