Bayram Uçaklı Kuzey Ege Tur Programı

UÇAKLI 

BAYRAM KUZEY EGE & ÇANAKKALE

İZMİR – AYVALIK – CUNDA ADASI – ŞEYTAN SOFRASI

BOZCAADA- ÇEŞME - ALAÇATI 

11-14 NİSAN 2024

3 GECE -  4 GÜN 

Kalkış Yerleri: Havalimanı
PROGRAM
1. Gün: .

Saat 07.30’da Adana Şakir Paşa hava alanında buluşuyoruz. Bilet işlemlerimizi yaptıktan sonra saat 08.55’da Sunekspres Havayolları ile İzmir’e gidiyoruz. Yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğumuzun ardından İzmir’e varış ve burada bizi bekleyen tur aracımız ile Ayvalık içinden geçerek Cunda Adasına hareket ediyoruz. Cunda Adasında serbest zaman veriyoruz. Burada meşhur Ayvalık Tostu ve Girit Dondurmasının tadına bakabilirsiniz. Cunda Adası gezimizin ardından Şeytan Sofrası’na çıkıyoruz. Masmavi deniz ve yemyeşil adacıkların oluşturduğu eşsiz tabloyu izledikten sonra Altınoluk’ta konaklayacağımız Rawda Otel’e hareket. Akşam yemeği ve dinlenme.

 



2. Gün: .

Sabah otelde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından saat 08.30’da otelimizden ayrılıyoruz. Assos Antik Kenti’ne (Behramkale Köyü) hareket. Tarihi çarşısı, otantik taş sokakları ve Tam Midilli Adasını Karşıdan gören Akropol (Athena Tapınağı)  gezileri sonrasında Çanakkale Savaşının en ağır yaşandığı ve Gelibolu’da şehitlikleri geziyoruz. Conkbayırı, Kilit Bahir, Settülbahir, Eceabat, Abide gezilerimizi yapıp, Çanakkale Boğazında arabalı vapur yolculuğumuzun ardından Çanakkale Merkeze geliyoruz. Aynalı Çarşı ve Truva Filminde kullanılan Truva Atını gördükten sonra Çanakkale Merkezde bulunan Helen Otele gidiyoruz. Akşam yemeği ve dinlenme. Yemek sonrası Çanakkale Kordonun tadını çıkarabilirsiniz.

 



3. Gün: .

Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından saat 08.00’da otelden ayrılıp, Ezine den Geyikli İskelesine gidiyoruz. Buradan feribotla Bozcaada'ya geçiyoruz. Feribottan inince ilk olarak rehber eşliğinde Tenedos Kalesi,  Eski Rum Mahallesi, Meryem Ana Kilisesi, Alay Bey Cami gezilecek yerler arasında. Çarşı gezimizin ardından öğle yemeği için serbest zaman verip, feribotla geri dönüyoruz. İzmir’e hareket. Konak Meydanında vereceğimiz serbest zamanda Tarihi Saat Kulesi, Konak Cami ve Kemeraltı Çarşısı göreceğimiz yerler arasında. Serbest zaman sonrası otele hareket. Konaklama ve Akşam yemeği İzmir  4* Kaya Prestıge  otelimizde.

 



4. Gün: .

Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından saat 08.00’da otelden ayrılıp, Çeşme’ye hareket ediyoruz. Gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Sonrasında Çeşme Meydanda serbest zamanımızın ardından Balıklı Villaya doğru yol alıyoruz burada ki ziyaretimizi gerçekleştirip resimlerimizi çektikten sonra  Alaçatı’ya hareket. Alaçatı’nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz, Alaçatı Pazarı, Alaçatı’nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Dönüş yolunda Urla Sahilde vereceğimiz kahve molası sonrasında, İzmir Adnan Menderes Havaalanına hareket ediyoruz. Bilet işlemlerimizin ardından saat 20.40’da Sunekspres Havayolları ile Adana’ya uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Yine yaklaşık 1.30 saatlik yolculuğumuzun ardından Adana’ya varış.

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. ÇocukTaksitler
11.04.202411990.00 TL14990.00 TL 11990.00 TL0 - 6 Yaş 8990.00 TL
7 - 12 Yaş 10990.00 TL
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

SUNEKSPRES H.Y GİDİŞ –DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ

TURİZM OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM

1  GECE  5* RAWDA  OTEL’DE KONAKLAMA

1  GECE ÇANAKKALE HELEN  OTEL’DE KONAKLAMA

1  GECE İZMİR 4* KAYA PRESTIGE  OTEL’DE KONAKLAMA

3 ADET ACIKBÜFE KAHVALTI

3 ADET AKŞAM YEMEĞİ 

SEYAHAT SİGORTASI

PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Öğle Yemekleri Ve Yemekler Alınan İçecekler
  • Müze Giriş Ücretleri
  • Bozcaada Feribot Ücreti


Notlar

İptal Şartları

Cemalpaşa Mah. Atatürk Cad. Ander Apt. 68/4 Seyhan / Adana
0312 418 45 44 - 0322 235 0 200


Bu çıktı 28.03.2024 13:40 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.